Mistet vincent van gogh sin tro?

Søndag 30. oktober har vi ikke gudstjeneste. Desto større grunn til å komme på Susanna Forum i kirken (Wesleysalen) kl. 13.00. Bjørn Gunnar Andersen kåserer om sitt møte med Vincent van Goghs kunst, og viser flere eksempler. Dette anbefales til ny innsikt og oppbyggelse!

(klikk på hvert bilde for å se det større)

Religiøse aspekter ved van Goghs malerier, har lenge vært dysset ned, oversett eller lite vektlagt av kunsthistorikere. Men de senere årene er det en klar tendens til å legge større vekt på dette. Faktum er også at van Gogh var predikant i Metodistkirken en periode i sitt liv, og prekener av ham er bevart.

Dette, og andre spennende ting, får du høre mer om i Bjørn Gunnars billedkåseri som har tittelen «Fra jord til himmel». Ta gjerne med deg venner og kjente, og gi søndagens bytur ekstra mening og innhold!

Det er gratis adgang, og åpent for alle. Anledning til spørsmål/samtale. (Frivillig Vipps for servering av kaffe/te og nystekte kanelboller!