JULAFTEN-GLIMT

Etter flere år med pandemi og stengt kirke i julen, var det flott å kunne samles til julaftengudstjeneste igjen, ledet av presten vår, Christina Thaarup. Gledelig mange satte pris også på muligheten til å starte julefeiringen i kirken, og 86 store og små fikk oppleve en veldig fin gudstjeneste med flott musikk, solosang – og en nostalgisk-sjarmerende og engasjerende «analog preken» hvor prest Christina fortalte juleevangeliet på flanellograf! Takk til Christina, Seiki (fiolin) og Takako (orgel og klaver) Ueno , Tine Solligård Brekstad (solosang) og Sven E. Nørsett (klaver).

Vi har satt sammen en liten video med redigerte glimt fra julaftengudstjenesten. Forhåpentligvis til glede både for de som var tilstede, og de som kanskje har lyst til å se hvordan vi hadde det! Uansett, fortsatt god jul til ALLE!

Klikk på «play-knappen» midt i bildet for å se videoen.