TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører

" Vi ønsker å være en åpen, inkluderende og fordomsfri menighet for alle mennesker. Alle betyr ALLE for oss! Kirka vår er åpen for Gud, for livet, for verden – og for deg! "

KIRKEKALENDER

Vi beklager at vi av hensyn til smittevern ser oss nødt til å avlyse alle kirkelige samlinger – i første omgang til og med søndag 22. november. 

Selv om det er dumt og leit, anser vi dette som en riktig og ansvarlig beslutning. Vi gjør det i solidaritet med samfunnet rundt oss i kampen mot Covid19 / korona-epidemien.

Men selv om kirken er stengt, slutter vi ikke å være kirke! Og Guds nåde feiger aldri ut; den omgir deg desto mer i tider som dette!

LØRDAG 28. november: DUGNAD I KIRKEN! Vi skal blant annet ta siste rydding i kjelleren etter kjøkken/toalett-ombyggingen, og forberede kirkebygget til jul! Fyldigere oppgaveliste kommer senere, men sett av denne lørdagen til å vise litt praktisk omsorg for kirkehjemmet vårt!

ADVENTSTID og JUL!

SØNDAG 29. november kl. 11.00:  Det planlagte juleverkstedet må dessverre avlyses på grunn av korona-situasjonen og smittevernregler. Men i stedet blir det vist en FILM som passer for hele familien – og kanskje popcorn!

SØNDAG 6. desember kl. 11.00: GUDSTJENESTE v/ pastor Christina Thaarup. 2. søndag i advent. DÅP ca kl. 12.30: etter gudstjenesten blir det et menighetsmøte i kirkesalen med en kort kort presentasjon av rapportene fra menighetens årsmøte (med mulighet til å stille spørsmål), samt orientering fra Metodistkirkens Årskonferanse.

SØNDAG 13. desember kl. 11.00: GUDSTJENESTE med LUCIA v/ Synnøve Sivertsen. 3. søndag i advent

SØNDAG 20. desember kl. 11.00: GUDSTJENESTE. «VI SYNGER JULEN INN» v/ Ingerid Marie Hoggen og pastor Christinas Thaarup

TORSDAG 24. desember kl. 15.00: JULAFTEN-GUDSTJENESTE v/ Sylvi L. Strømme og Synnøve Sivertsen

GODT NYTT ÅR!

SØNDAG 3. januar kl. 11.00: VI GÅR «RIBBEMARSJ» med innlagt quiz for hele familien. Mer informasjon senere

SØNDAG 10. januar kl. 11.00: FELLES GUDSTJENESTE I NIDAROSDOMEN (Bønneuken for kristen enhet)

SØNDAG 17. januar kl. 11.00: Felles GUDSTJENESTE med Ilen menighet. Egentlig var det Ilens tur til å komme til oss, men nå blir det vi som besøker dem! Vår pastor Christina Thaarup preker!

SØNDAG 24. januar kl. 11.00: GUDSTJENESTE

SØNDAG 31. januar kl. 11.00: MISJONSGUDSTJENESTE v/ pastor Christina Thaarup. Vi får besøk av Marianne Munz som holder dagens preken. Hun studerer teologi og er barne- og ungdomsarbeider i Centralkirken i Oslo.

KONTAKTINFO

METODISTKIRKEN ligger på Lilletorget/ Cicignonsplass

mail: trondheim@
metodistkirken.no

Kontortelefon:
485 17 951

Bankkonto: 8220.02.83593

VIPPS:  107849

Postadresse:
Krambugata 6
7011 TRONDHEIM

Follow TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører on WordPress.com

ARKIV

%d bloggere like this: