TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører

" Vi ønsker å være en åpen, inkluderende og fordomsfri menighet for alle mennesker. Alle betyr ALLE for oss! Kirka vår er åpen for Gud, for livet, for verden – og for deg! "

SØNDAGENS GUDSTJENESTE FLYTTES TIL LÅVE PÅ BYNESET!

Grunnet de pågående byggearbeidene, kan vi ikke bruke kirka som planlagt førstkommende sønda, 25. august. Men fortvil ikke! I stedet blir det «sensommergudstjeneste» på familien Nørsetts idylliske «smågodsbruk» på Byneset kl. 11.00. Gudstjenesten holdes på låven, og etterpå er det «kirkegrill» og sosial samling på tunet!

Det blir en «sommergudstjeneste» med litt mer uformelt preg. Ole-Einar (Andersen) leder, og pastor Christina preker og lærer oss blant annet en dansk barnesang!

Ta med grillmat hvis du vil grille, eller matpakke/annen mat til «kirkegrilkaffen» på tunet.

Familien Nørsetts småbruk ligger meget vakkert til, med flott utsikt over Gaulosen. Det er meldt til dels veldig ok vær, ikke noe regn, og 18-19 grader. Det ligger altså an til en super søndagsutflukt «på landet», for hele familien. Vi håper «alle» blir med! Blir været likevel for dårlig, kan vi spise og hygge oss på låven. Trivelig får vi det, uansett! Og både barn og voksne, som ønsker det, får sikkert hilse på gårdens dyr!

Det er altså byggearbeidene i kirkekjelleren som på kort varsel gjør det nødvendig å endre sted for denne gudstjenesten. Fredag blir det lagt gulv, og det trenger et par døgn for å tørke. Dermed ville vi vært uten toalettadgang på søndag, og det ville vi ikke. Men på Byneset er det opptil flere toaletter! (se ellrs egen nyhetssak om byggeprosjektet på hjemmesiden).

SLIK FINNER DU FRAM: Har du GPS, så legg inn adressen: Nestingvegen 47. 

Kjør RINGVÅLVEIEN/Fv 841 fra Heimdal og fortsett til du får av/nedkjørselen til NESTINGVEIEN til venstre. Fortsett Nestingveien til småbruket! Der er det god plass til å parkere.

NB: Kommer du via Leinstrandvegen (Fv 707) får du Nestingvegen som en bratt avkjørsel oppover på høyre side!

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 21/08/2019 av .

KONTAKTINFO

METODISTKIRKEN ligger på Lilletorget/ Cicignonsplass

mail: trondheim@
metodistkirken.no

Kontortelefon:
485 17 951

Bankkonto: 8220.02.83593

VIPPS:  107849

Postadresse:
Krambugata 6
7011 TRONDHEIM

Follow TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører on WordPress.com

ARKIV

%d bloggere like this: