TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører

" Vi ønsker å være en åpen, inkluderende og fordomsfri menighet for alle mennesker. Alle betyr ALLE for oss! Kirka vår er åpen for Gud, for livet, for verden – og for deg! "

Kirkekjøkkenet besto ilddåpen!!

Det nye kirkekjøkkenet vårt besto ilddåpen med glans, da 32 frammøtte inntok høstens første myldremiddag mandag 21. oktober! På «åpningsmenyen» sto helstekt, røkt svinekam med mandelpoteter, saus og grønnsaker, samt tilslørte bondepiker til dessert. Og kaffe og kaker… Stemningen og summingen rundt bordene tilsier at det smakte.

Ekstra hyggelig var det at både vår tidligere menighetsrådgiver Jon Løvland, og tilsynsprest Ingull Grefsli kunne være med på den første myldremiddagen som ble laget på nykjøkkenet! Ellers var alle generasjoner representert, fra baby til 90+! Hvis teknikken står oss bi, kan du klikke på linken under og se en «live» video som vi la ut på menighetens Facebookside:

Alle kunne jublende konstatere at vi har fått et funksjonelt og flott «industrielt» kirkekjøkken, i rustfritt stål. Stort, lyst, trivelig og lettstelt. Klart definerte ren- og skittensoner. Komfyr og stekeovn med skikkelig «trøkk». Kaffemaskin som trakter 2×5 liter i bærbare beholdere. Romslig kjøleskap, og fryseskap tilstrekkelig stort for den mengde mat som trenger å lagres over lengere tid i kirka. Oppvaskmaskin som vasker og steamer meget effektivt. Stor arbeidsbenk. Nytt gulvbelegg som er lett å renholde. «Kjøkkenet er en fryd», skal vi tro myldrekokkene og deres hjelpere, og det skal vi jo!

Hvis du klikker på linken under, finner du forhåpentlig en video som viser det nye kirkekjøkkenet:

https://www.dropbox.com/s/uinfxz8ezzgucwa/TRHUMC-NYTT%C2%A0KIRKEKJ%C3%98KKEN.MOV?dl=0https://www.dropbox.com/s/uinfxz8ezzgucwa/TRHUMC-NYTT%C2%A0KIRKEKJ%C3%98KKEN.MOV?dl=0

Forskjellen fra det gamle kjøkkenet er rett og slett så stor og «utrolig» at vi bringer et knippe med både «før-» og «nå»-bilder!

Med nærmere 50 på høstoffergudstjenesten søndag, og 32 på mandagens myldremiddag, har også det nye toalettanlegget bekreftet sin kapasitet. Tre toaletter, alle behørig merket som «kjønnsnøytrale» – alle med egen håndvask og speil. Det store handikapp-toalettet har i tillegg også dusj.  ( Toalett-video på linken under!)

https://www.dropbox.com/s/x4s8ysu1rgnaop1/TRHUMC-NYE%C2%A0TOALETTER.MOV?dl=0

Tilsammen utgjør kjøkken- og toalettprosjektet en veritabel oppgradering av kirkebygget vårt. Førsteinntrykket er at håndverkerne har gjort meget godt arbeid, og prosjektet er levert «på tid» ikke minst takket være god planlegging og byggeledelse av menighetens egne Edvard (Sivertsen) og Sven Egil (Nørsett)! Mange har også bidratt med dugnadsinnsats. Stor takk til alle; også til menighetsrådet som ga klarsignal til ombyggingen! Når vi ser hvor bra det er blitt, og hvor flott det ser ut til å fungere, er vi også takknemlig til Solveig Stenset og hennes gode minne – det var den testamentariske gaven fra Solveig som i utgangspunktet gjorde denne satsingen mulig! 

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 23/10/2019 av .

KONTAKTINFO

METODISTKIRKEN ligger på Lilletorget/ Cicignonsplass

mail: trondheim@
metodistkirken.no

Kontortelefon:
485 17 951

Bankkonto: 8220.02.83593

VIPPS:  107849

Postadresse:
Krambugata 6
7011 TRONDHEIM

Follow TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører on WordPress.com

ARKIV

%d bloggere like this: