Skaperverk og kosedyr

Gudstjenesten søndag 27. oktober har skaperverket som tema, og det blir en livsglad gudstjeneste hvor både barn og volksne oppfordres til å ta med seg kosedyr!! Men husk å stille klokka en time tilbake til vintertid først!

Vår pastor Christina (Thaarup) er bortreist for å være leirprest på konfirmantleir denne helga. I hennes fravær er det Synnøve (Sivertsen) som har ansvar for gudstjenesten. Synnøve lover en livsglad og aktiv gudstjeneste, med budskap til både små og store. Og selvfølgelig sosial «kirkebakke-kaffe» etterpå!

Både barn og voksne (!) oppfordres til å ta med seg sine favoritt-kosedyr til kirken denne søndagen. Kosedyrene vil bli viet oppmerksomhet i løpet av gudstjenesten. ( Vi har jo fra «høyeste hold» beskjed om at det har mye for seg å bli som barn igjen – les Matteus 18:3 – så kom igjen, voksne! )

NB: Husk at du må stille klokka én time tilbake natt til søndag (vintertid). Glemmer du det, får du bare med deg velsignelsen på søndagens gudstjeneste! Den er selvfølgelig viktig nok, men hele gudstjenesten anbefales!