Adventstart med skaperlyst

Stor kreativitet og skaperlyst preget juleverkstedet i kirken søndag 1. desember. Hele 45 små og store møtte opp, og fikk en flott inngang til adventstiden. Og det er «all time high» for juleverkstedet!

Samlingen startet med at vi sang «Solbarn, jordbarn». Denne tankevekkende salmen av Shirley Erena Murray, har gudstjenestekomiteen har valgt som årets «advents- og julesalme», og den vil bli sunget på alle våre samlinger fram mot jul.

(Klikk på hvert bilde for å se det større!)

Deretter var det full aktivitet rundt bordene hvor det var lagt opp til produksjon av forskjellige jule(pynt)artikler; tilpasset alle aldre og ferdighetsnivå. Verkstedet fungerte utmerket, med god flyt i produksjonen og rotasjon mellom bordene. 

Måtte man et sjeldent øyeblikk vente på at en limpistol skulle bli ledig, var det bare å kose seg med gløgg, hvetekringle, pepperkaker (og kaffe) – og prate enda litt mer. Vi hadde ingen desibelmåler, men kan med stor troverdighet fastslå at utslaget ville kvalifisert til «høylytt begeistring» – og vel så det!

Etter drøyt to timer var det laget imponerende mye fint. Noe av det pynter allerede opp i ulike hjem, mens noe sikkert havner under diverse juletrær og pakkes opp på julaften!

Juleverkstedet ved adventstart har vokst fra år til år, og nok en gang ble det rekordoppslutning! Stor takk til de «tre vise kvinner» som stadig står for dette supre tiltaket ; Sylvia Larsen Strømme, Sissel Ødegård og Anne Jorunn Midtkil. Tre «verkstedsledere» med full tillit blant sine undersåtter! Vi gleder oss allerede til neste år!

Hva skjer? Du finner programmet for hva som skal skje framover i kirkekalenderen på hjemmesiden. Vi bare minner om at førstkommende søndag, 8. desember, blir det heftig salmekomp med John Pål Inderberg (saksofon) og Henning Sommerro og pastor Christina Thaarup preker. Det er også søndagsskole! Søndag 15. desember er det klart for gudstjeneste med Lucia-innslag, ledet av Synnøve Sivertsen.