TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører

" Vi ønsker å være en åpen, inkluderende og fordomsfri menighet for alle mennesker. Alle betyr ALLE for oss! Kirka vår er åpen for Gud, for livet, for verden – og for deg! "

Ribbemarsj i sofakroken!

Grunnet en usedvanlig guffen værmelding full av snø og sludd og stormkast, omgjøres søndagens «Ribbemarsj» til en tørr og lun sosial samling hjemme hos familien Sivertsen! Derfor er det bare å møte opp direkte i Movollen 18  på Tiller kl. 11.00! Barn kan evt leke litt i parken utenfor mellom bygene, men quiz’en tar vi rundt bordene inne! Og selvfølgelig serveres det kakao og boller! Kom, da vel!

Grunnet en usedvanlig guffen værmelding full av snø og sludd og stormkast, omgjøres søndagens «Ribbemarsj» til en tørr og lun sosial samling hjemme hos familien Sivertsen! Derfor er det bare å møte opp direkte i Movollen 18  på Tiller kl. 11.00! Barn kan evt leke litt i parken utenfor mellom bygene, men quiz’en tar vi rundt bordene inne! Og selvfølgelig serveres det kakao og boller! Kom, da vel!

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 04/01/2020 av .

KONTAKTINFO

METODISTKIRKEN ligger på Lilletorget/ Cicignonsplass

mail: trondheim@
metodistkirken.no

Kontortelefon:
485 17 951

Bankkonto: 8220.02.83593

VIPPS:  107849

Postadresse:
Krambugata 6
7011 TRONDHEIM

Follow TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører on WordPress.com

ARKIV

%d bloggere like this: