Ribbemarsj i sofakroken!

Grunnet en usedvanlig guffen værmelding full av snø og sludd og stormkast, omgjøres søndagens «Ribbemarsj» til en tørr og lun sosial samling hjemme hos familien Sivertsen! Derfor er det bare å møte opp direkte i Movollen 18  på Tiller kl. 11.00! Barn kan evt leke litt i parken utenfor mellom bygene, men quiz’en tar vi rundt bordene inne! Og selvfølgelig serveres det kakao og boller! Kom, da vel!

Grunnet en usedvanlig guffen værmelding full av snø og sludd og stormkast, omgjøres søndagens «Ribbemarsj» til en tørr og lun sosial samling hjemme hos familien Sivertsen! Derfor er det bare å møte opp direkte i Movollen 18  på Tiller kl. 11.00! Barn kan evt leke litt i parken utenfor mellom bygene, men quiz’en tar vi rundt bordene inne! Og selvfølgelig serveres det kakao og boller! Kom, da vel!